Una mare i el fill menor d’edat, detinguts per venda de drogues a Tarragona

    La Guàrdia Civil -en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona- han detingut avui, a una dona i al seu fill (menor d’edat) al barri de Torreforta per un pressumpte delicte contra la salut pública.

    Arrel de les investigacions que es duen a terme en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, va ser detectat un important número de visites diàries a un domicili del carrer Priorat del barri de Torreforta, comprovant com el domicili era visitat freqüentment per persones consumidores de substàncies estupefaents, els quals passaven en l’interior de l’habitatge el temps mínim imprescindible per adquirir la substància.

    Sobre les 12:00h d’avui s’ha establert un dispositiu conjunt de Guàrdia Civil i Guàrdia Urbana amb l’objecte d’explotar la informació recabuda en la investigació, estant autoritzada pel Jutjat d’Instrucció de Guàrdia, l’entrada i registre del domicili.

    En aquest moment, es trobaven en l’interior de la casa, dues persones del mateix nucli familiar, una dona i el seu fill, menor d’edat. Els dos són responsables de l’activitat il·legal i han sigut detinguts a l’instant.

    La investigació ha finalitzat amb la incautació de 900 euros en bitllets fraccionats, 6 dosis d’heroïna i la detenció de 2 persones de la mateixa família, de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona, una dona de 30 anys amb antecedents penals pels mateixos fets i un menor d’edat que està a disposició de la Fiscalia de Menors. Aquests detinguts, després de prestar declaració, seran posats en llibertat a disposició del jutjat d’instrucció número 4 de Tarragona.