Un regidor de Vilallonga marxa perquè l’alcaldessa no vol millorar el poble

Acusa l'actual alcaldessa d'ERC d'haver perdut qualsevol ambició de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes

El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Vilallonga del Camp, Carmelo Gil, ha decidit abandonar l’equip de Govern del consistori després d’acusar l’actual alcaldessa d’ERC de “pura desídia i d’actuar tan sols per inèrcia, havent perdut qualsevol ambició de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del poble. Estem aquí per treballar, amb resultats tangibles i útils a peu de carrer, i darrerament això va sent cada cop més difícil”, ha reblat.

El fins ara regidor de Govern ha afegit que “ja fa un temps que emplaçava a l’alcaldessa a recuperar embranzida i posar en marxar les propostes que havíem acordat a l’inici del mandat. Lamentablement tot eren excuses dilatòries que m’han portat a concloure que no hi ha projecte més enllà d’anar tirant el dia a dia.”

Carmelo Gil ha volgut recordar que fins a dia d’avui ha volgut portar aquestes discrepàncies “amb la deguda discreció a què obliga la lleialtat política amb aquells que vàrem acordar governar el municipi”, tot i això “aquesta lleialtat ha estat resposta per l’alcaldessa, que sabia que volia deixar l’equip de Govern, fent-me fora per decret, el que demostra un comportament venjatiu i absolutament deslleial”, ha emfatitzat.

Malgrat aquesta situació, el portaveu del PSC ha reiterat el seu compromís “total i absolut amb Vilallonga i la seva gent. Un compromís sense macula d’ombra i amb una dedicació que tothom coneix a peu de carrer.”

“Per a mi hagués estat més còmode seguir en la situació actual però això era incompatible amb l’honestedat i el rigor que sempre ha caracteritzat l’actitud del grup socialista a l’Ajuntament.”

En conseqüència, el regidor del PSC passa a l’oposició on seguirà treballant per al poble reforçant també l’alternativa que representa l’opció socialista i que cristal·litzarà a les eleccions municipals de l’any vinent.