Un negoci Tarragoní i AFANOC reinventen les festes de Santa Tecla 2020

L’empresa Salting Tarraco organitza la Salting Tecla, la mini Festa Major que fa homenatge a la patrona de Tarragona amb totes les mesures de seguretat

Com amb la resta de festes majors, la pandèmia s’ha endut el final de l’estiu que tants tarragonins i tarragonines enyoren tot l’any. Des de llavors, moltes empreses es troben buscant la manera de reinventar-se i oferir als seus clients noves propostes adaptades  a les circumstàncies del moment.

Entre aquestes empreses es troba Salting Tarraco, que ha estat treballant durant aquests mesos per garantir un esdeveniment amb totes les garanties sanitàries. D’aquesta manera, el Salting Tecla tindrà una durada de sis dies i multiplicitat d’activitats per a tots els públics.

Salting Tarraco fa poc més d’un any que va obrir i la seva creativitat i enginy no ha deixat de sorprendre el seu públic. La última de les seves novetats és la SaltingTecla, un esdeveniment que començarà el 21 de Setembre amb el Pregó de Salting Tecla i finalitzarà el dia 27 amb una Vermutada gratuïta.

L’aforament de l’establiment estarà controlat en tot moment, havent reduït en un 50% la seva capacitat i limitant les taules a un màxim de 10 persones, respectant els 2 metres de separació entre cadascuna d’elles. D’altra banda, l’equip de Salting Tarraco duu a terme desinfeccions periòdiques per garantir la bona higiene de les instal·lacions. Entre d’altres, s’ha inclòs el subministrament de gel hidroalcohòlic tant a l’entrada com a la sortida del recinte i dels llits elàstics. 

 

També s’ha afegit la carta de menjar i beure en format QR per reduir el contacte, alhora que l’equip ha realitzat una formació sobre les mesures contra la Covid-19.

Pel que fa a les activitats programades, l’acte començarà amb el Pregó de Santa Tecla, i continuarà l’endemà amb una Xocolatada Solidària en col·laboració amb l’AFANOC (Associació de Nens amb Càncer de Catalunya). El dia 23 es durà a terme una Baixada de l’Àliga que, tot i que atípica, de segur que alegrarà els més joves, que podran tirar-se en tirolina i guanyar un premi especial. 

 

Amb un dia de descans, tot continuarà el dia 25 amb un Concurs de disfresses de Santa Tecla, on tothom pot participar portant indumentària santa-teclera d’anys anteriors. A més, hi haurà un guanyador que s’endurà un premi molt especial.

 

L’esdeveniment continuarà l’endemà dia 26 amb una sessió jocs infantils de Santa Tecla que seran conduits pel propi personal. Alhora que els més petits juguen, es podrà gaudir de música remember de Santa Tecla, on s’escoltaran temes típics de la Festa Major així com una recopilació dels grups que han passat per l’escenari en els últims anys. 

Finalment, l’acte conclourà amb una Vermutada gratuïta patrocinada per Vermouth Padró, on es podrà gaudir d’un bon vermut gratuïtament fins a exhaurir les existències.