Un Derbi per la permanència a Segona: Nàstic-Reus

    Arriba el derbi més esperat: Nàstic – Reus. El proper dilluns 1 de maig, el Nou Estadi acollirà el derbi entre ciutats.  El partit es disputarà a les 19:00h.

    La venda d’entrades del Nàstic – CF Reus segueix a bon ritme a les oficines grana. Nombrosos socis, mitjançant la promoció del 2×1, i d’altres aficionats no abonats, des de dilluns, ja han aconseguit les entrades per presenciar el derbi de dilluns vinent. El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que només queden 723 entrades corresponents a les zones de Gol, després d’esgotar la totalitat dels seients de les zones de Tribuna i Preferent. L’entitat grana anima a tots els nastiquers que no esperin fins a l’últim moment per tal de comprar les entrades pel derbi del dilluns 1 de maig, a les 19 hores, al Nou Estadi, entre el Nàstic i el CF Reus, amb la promoció del 2×1 per als seus amics i o familiars i els aficionats al preu habitual: Gol Nord o Sud a 15€.

    El CF Reus posarà a la venda aquest dimecres, 26 d’abril, les entrades que el Gimnàstic de Tarragona ha posat a la seva disposició per al partit de dilluns vinent, 1 de maig, al Nou Estadi. La venda d’entrades per a abonats del Reus es farà des de dimecres a les 9.30h fins divendres a les 21.00h a la CF Reus Store situada al centre comercial El Pallol. En el cas de no exhaurir les existències, la resta d’entrades es posaria a la venda al públic en general aquest dissabte a partir de les 9.30h. El Gimnàstic de Tarragona ha faciitat un total de 355 entrades de zona visitant a un preu de 20€. Els interessats hauran de personar-se a la botiga amb el seu abonament, amb el qual podran adquirir un màxim de dues entrades per abonament. Els abonats que vulguin delegar la compra a una altra persona, hauran de facilitar l’abonament original al representant responsable d’aquirir-les, així com una còpia del seu DNI.