Un centenar de persones es concentra per exigir més ajudes a l’hostaleria

S'han declarat en contra del pla de desescalada establert per la Generalitat de Catalunya i exigeixen suport més immediat per a evitar més tancaments

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest matí un centenar de persones s’ha concentrat al Balcó del Mediterrani, a la Rambla Nova de Tarragona, per tal de demanar més ajudes a l’hostaleria.

La concentració s’ha celebrat a les 12:30h d’aquest diumenge, organitzada per la PECET, la Plataforma Empreses, Ciutadania i Entitats de Tarragona. La convocatòria s’ha fet via xarxes socials i ha comptat amb la presència de restauradors d’arreu de la ciutat.

 

Durant l’acte els manifestants s’han posicionat en contra del pla de desescalada i els horaris que la Generalitat de Catalunya ha decretat per a la primera fase. A més, han demanat suport econòmic i ajudes més immediates, per a “evitar la mort d’aquest sector”.

 

Tal com informava TV3 fa uns dies, la majoria de restaurants i bars de la ciutat continuaran amb la persiana baixada aquest dilluns, quan s’inicii el pla de represa i l’hostaleria obri torni a obrir. Els restauradors, però, s’estan plantejant si el 30% d’aforament que permet el govern és rentable per a solventar les despeses que suposa mantenir els locals, o si hauran d’esperaran a les properes fases per a obrir i així evitar més pèrdues econòmiques.