Un calendari ple d’activitats nadalenques als Pallaresos

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Després de dos anys de pandèmia i sense poder fer cap mena d’activitat durant les festes de Nadal, la majoria de municipis del territori tornen amb uns calendaris ben farcits. Un gran exemple són Els Pallaresos, que ofereixen activitats per a totes les edats durant aquestes dates tan assenyalades.

El 22 de desembre es donarà el tret de sortida de les diverses iniciatives amb una actuació teatral a la Sala Polivalents dels Pallaresos. El grup de teatre ‘Se’ns va l’olla” interpretarà a les 19.30 hores un dels clàssics de Charles Dickens, Un conte de Nadal. L’endemà serà el moment pels més menuts de la casa. A les 17.00 hores s’organitzarà un taller per construir el teu propi tió -una activitat que necessita inscripció prèvia. Posteriorment, a les 19.00 hores els nens i nenes tindran l’oportunitat de fer cagar el Gran Tió, que els esperarà amb una sorpresa. El dia 28 de desembre l’església evangelista farà una festa infantil amb sorteig de regals.

Un Nadal musical

Passades les dates més assenyalades de la festivitat, la música prendrà un paper protagonista. El 29 de desembre a les 19.00 hores se celebrarà la Cantada de Nadales amb Carme Mas a l’Església parroquial dels Pallaresos, mentre que el 30 de desembre a la mateixa hora tindrà lloc la Festa de la Neu a la Plaça de l’església.

Amb l’any a punt d’arribar a la seva fi, la canalla podrà dur la seva carta als patges reials al mateix Ajuntament durant el matí del 31 de desembre (11.00h -13.00h). A la nit, l’orquestra Centauro s’encarregarà de fer aixecar de la cadira a tothom a la revetlla de Cap d’Any.

Més novetats al Casal de Nadal

Els Pallaresos també oferirà diverses activitats dins del Casal de Nadal, que es durà a terme entre el 27 i el 30 de desembre de 9.00 a 13.00 hores. Xefs pastissers, teatre, una gimcana o els inflables entretindran els petits en aquestes dates.