Últims dies per votar el millor espai florit de Tarragona

Aquesta activitat, que s’emmarca en el moviment Viles Florides al qual Tarragona es va adherir fa dos anys, compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants ViaT

Diumenge és el darrer dia perquè tothom qui ho vulgui pugui votar al concurs ‘Posem-hi flors! #TGNVilaFlorida’ que ha impulsat la conselleria de Parcs i Jardins. Aquest vot popular, que es pot trametre al web municipal, va en paral·lel al vot del jurat professional, que reconeixerà el millor espai florit de cada categoria (particulars, comerços i restauració) d’entre la seixantena de participants amb un premi de 242 € per a bescanviar en qualsevol floristeria adscrita a la iniciativa. El veredicte es farà públic el pròxim 7 de juny.

Tot i tenir només caràcter participatiu, fins a 2.000 persones han participat en la votació popular que es va obrir el passat dimarts. 

Aquesta activitat, que s’emmarca en el moviment Viles Florides al qual Tarragona es va adherir fa dos anys, compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants ViaT. La iniciativa segueix amb la línia de les accions que impulsa la conselleria i que pretenen embellir la ciutat amb ornamentació floral alhora que en fan partícip a la ciutadania.

Us adjuntem una imatge d’un establiment que participa al concurs. A l’enllaç del web municipal podeu veure la resta de fotografies.