Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

La UGT demana a Ricomà i Fortuny respecte pels treballadors de la neteja

Avatar photo

Segons el comunicat de la UGT, a Fortuny li agrada manar, vol submissió, no suporta la crítica i rebutja negociar

UGT ha emès un comunicat on expliquen que ”Lamentem profundament el conflicte generat en relació amb la nova contracta de les escombraries, però ens assalta l’angoixa i el temor davant l’atac sense precedents que han llançat sobre nosaltres Pau Ricomà i Jordi Fortuny.”

A més, el comunicat de la UGT afirma que Fortuny ha quedat retratat i que ha dit mentides en diverses ocasions:

J. Fortuny: “Els llocs de treball estan assegurats en la nova contracta”. VA MENTIR. L’informe de l’interventor demostra que es perdran almenys 30 llocs de treball.

J.Fortuny: “No es tocarà un euro de la massa salarial”. VA MENTIR. L’informe de l’interventor deixa clar que es redueix la massa salarial en 400.000 euros, tal com avancem en un anterior comunicat.

J.Fortuny: “Amb la nova contracta, els salaris pujaran un 8%”. VA MENTIR. L’informe de l’interventor destapa que els salaris pujaran un 2,4%… en 2 anys!

J.Fortuny: “El principal és que la ciutat estigui neta”. VA MENTIR. La nova contracta de Fortuny pretén més tècnics de control que personal netejant els carrers.

J.Fortuny: “Si els treballadors surten perjudicats amb la nova contracta, dimitiré”. VA MENTIR. Fortuny és un viciós del poder. Li agrada manar, vol submissió, no suporta la crítica i rebutja negociar, com va declarar públicament.

”Tarragona és la ciutat que netegem, estimem i respectem. Només demanem que el govern de Ricomà mostri un mínim de respecte als homes i dones que realitzem el servei el millor que podem”, finalitza el comunicat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Sant Joan Despí impulsa les activitats associatives: Convenis amb 72 entitats

Notícia següent

A presó el detingut per atracar l’oficina bancària a l’Ebre

Notícies relacionades