Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

UGT convoca vaga del servei de neteja i brossa a Tarragona

Avatar photo

Aquesta és la primera de les accions que es proposen portar a terme, declara el Comitè d'Empresa

UGT Tarragona convocarà vaga en el servei de neteja i brossa, sent aquesta la primera d’una sèrie de vagues i accions que es proposa dur a terme el sindicat i els afectats.

Segons el sindicat, la intenció manifestada d’obrir concurs per l’adjudicació del servei de la brossa a Tarragona amb les condicions actuals, ha provocat que s’hagi de prendre mesures.

Lamentem profundament haver de recórrer a aquesta mesura, però la nova contracta que vol licitar el govern de Ricomà representarà una pèrdua del 30% de la nostra massa salarial en els pròxims anys.”

El servei de neteja i brossa planeja convocar vaga coincidint amb les dates de la Setmana Santa.

També hi ha més queixes per part dels treballadors: “D’altra banda, tal com reconeix la cap de serveis públics municipals en declaracions públiques, l’actual flota de vehicles del servei no reuneix les condicions mínimes per poder treballar amb condicions laborals dignes. Fins ara, havíem fet el sacrifici de mantenir el servei malgrat aquesta situació, però, d’ara endavant, els nostres responsables de salut i seguretat laboral actuaran amb rigor”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 + 14 =

Notícia anterior

Noemí Llauradó triomfa al Bartrina

Notícia següent

Manresa programa activitats adreçades a adolescents per reduir el consum d’alcohol

Notícies relacionades