Els amants dels vehicles clàssics es reuneixen en la VI trobada a Creixell

  Un total de 150 cotxes i motos han participat aquest cap de setmana a la VI Trobada de vehicles clàssics 2022 a Creixell. Organitzat per l’associació Amics dels Clàssics de Creixell i el Ball de Diables de Creixell , ha comptat amb el suport de l’ajuntament creixellenc.

  A primera hora del matí s’ha fet el tradicional esmorzar de germanor per als participants i acompanyants al Casal Municipal. S’han servit més de 300 racions de llonganissa a la brasa amb fesols que han preparat els membres de la colla del Ball de Diables de la Vila.

  Tots els participants han rebut una samarreta commemorativa de la jornada que ha patrocinat l’ajuntament de Creixell I també diferents obsequis de les empreses col·laboradores.

  La Rambla de les Moreres de Creixell ha estat l’escenari principal de la Trobada. Al llarg de tot el matí, més de 2.000 persones han passat per la rambla per tal de veure i contemplar els vehicles clàssics exposats i que han marcat tota una època de les nostres vides.

  També hi ha hagut diferents atraccions infantils amb inflables i cotxes per la canalla. Per part de l’organització s’han fet diferents reconeixements als cotxes i motos que més han destacat.

  També s’ha lliurat un obsequi commemoratiu a la regidora creixellenca Pili Romero en memòria del seu marit Quique Carrera, que ens va deixar fa poc i era un amant dels clàssics. Així mateix, hi ha hagut un record pel Diego de Roda de Berà, antic soci de l’entitat i que també ens va deixar. S’ha fet un reconeixement també a les diferents empreses col·laboradores de l’esdeveniment.