Tret de sortida al Parc Infantil de Nadal a Vila-seca

Fins al 30 de desembre, en horari de 17.00 a 20.00 h

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Parc Infantil de Nadal a Vila-seca comença avui dilluns, 27 de desembre, i s’allargarà fins al proper dijous 30 de desembre, en horari de 17.00 a 20.00 h, al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca.

Sota l’eix central de “La fàbrica de les il·lusions”,  en aquesta edició del Parc de Nadal, els més petits de casa gaudiran de diversos tallers, jocs, inflables, contacontes, pintacares, una ludoteca mòbil i diversos espectacles infantils diaris de màgia, titelles, animació i contes. A més d’aquestes activitats, els infants també podran participar d’un mini circuït de trànsit, que compta amb la col·laboració de la Policia Local de Vila-seca.

L’organització del Parc Infantil de Vila-seca compta amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, com són els Xiquets de Vila-seca, el Club Hoquei Vila-seca, l’Esplai l’Esclop, el Club Rítmica Elna Vila-seca i també de Protecció Civil.

Cal recordar que l’entrada al Parc és solidària. Els infants podran accedir-hi lliurant aliments de llarga conservació, que seran entregats al Banc d’aliments de Vila-seca.

D’altra banda, l’Espai Jove també té programades diverses activitats a les quals els joves es poden inscriure presencialment a l’Espai Jove o al correu pij@vila-seca.cat. En aquest sentit, des del 21 de desembre els joves del municipi ja gaudeixen d’activitats relacionades amb la pintura, gimcanes i tornejos.

A partir de demà, i en horari de 10.00 a 13.00 h, podran participar de les píndoles formatives “Fes sentir la teva veu” i a les tardes, de 17.00 a 19.30 h, i fins al 30 de desembre, es podran inscriure a un torneig de futbolí, passis de cinema i una festa de final d’any.