El tradicional Aplec de Sardanes “Vila del Morell” torna aquest diumenge

Les cobles Reus Jove, Maricel i Principal de Tarragona posaran la música a la jornada

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Associació Cultural i Sardanista del Morell, amb el suport de la regidoria de Benestar de l’Ajuntament del Morell, organitza una nova edició del tradicional Aplec de Sardanes “Vila del Morell”. “Es tracta ja de la tretzena edició d’una cita totalment consolidada i que preparem amb molta il·lusió”, explica Anton Ribas, president de l’entitat morellenca

L’esdeveniment tindrà lloc aquest diumenge 28 de maig, a partir de les 10.30 hores i al Parc Camí de l’Estació, com és habitual. Tot plegat en una jornada que fa de la sardana la protagonista del dia i que aplega multitud de dansaires d’arreu del nostre territori. 

 

En el vessant musical, la diada tindrà la cobla Reus Jove, la Maricel i la Principal de Tarragona, que interpretaran una quinzena de sardanes al matí i una quinzena més a la tarda. 

Tota una festa que es complementarà amb un vermut obert a tothom, a les 13.30 hores, i un dinar de germanor, que val 25 euros i que es pot reservar als telèfons 646544631 i 636377572. 

Després de l’àpat es reprendrà l’aplec, i el punt final el posarà, a partir de les 18 hores, el concurs de colles improvisades