Tot a punt per a rebre a SSMM els Reis Mags d’Orient a Vila-seca

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Els Reis Mags d’Orient, protagonistes de la nit més màgica de l’any, arribaran a Vila-seca demà dimecres a partir de les 5 de la tarda, per la plaça de Joan Kies Hellmont. En arribar, faran una cercavila per l’avinguda de Ramon d’Olzina, la plaça dels Països Catalans, els carrers de la Riera, de Sant Jordi, de Reus, de l’Hospital i del Comte de Sicart, fins arribar al Castell de Vila-seca. Allà hi faran la tradicional adoració del Nen Jesús, es projectarà el maping sobre la façana del Castell de Vila-seca i, per últim, els Reis saludaran a tots els infants des del balcó, acompanyats per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, qui els lliurarà la clau de la ciutat.

L’acte al Castell es durà a terme segons les mesures decretades pel departament de Salut, que inclouen l’obligatorietat de portar mascaretes i mantenir la distància social. En aquest sentit, per a tots els qui vulguin gaudir de la nit de Reis còmodament des de casa, TAC 12 TV retransmetrà en directe l’esdeveniment a partir de les 18.30 h, el qual es tornarà a emetre a les 20.30 h.

Després de la salutació des del Castell, els Reis Mags, guiats pels fanalets penjats als balcons de les cases de Vila-seca, recorreran els carrers per a què els més petits estirin la corda i puguin rebre els regals. En el cas de no disposar de balcó, els regals seran entregats a les portes dels domicilis i serà obligatori l’ús de la mascareta, mantenir la distància de seguretat i rentar-se les mans abans i després del lliurament.

La nit de Reis a la Pineda tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda, amb un recorregut pel passeig de Pau Casals i els carrers d’Alfredo Kraus i d’Amadeu Vives, fins arribar al Pavelló Municipal d’Esports, des d’on es lliuraran els regals. Per la seva banda, a la Plana, la Cavalcada serà a les 8 de la tarda pels diversos carrers del barri, on també es lliuraran regals a la canalla.

Cal recordar que tots els detalls del recorregut, així com les mesures de seguretat i més informació sobre la nit de Reis, podreu trobar-los a l’aplicació mòbil “Reis Vila-seca”.