Tot a punt per a l’11è Duatló de la Pobla de Mafumet

El període d’inscripció segueix obert, amb les últimes places disponibles per a una cita esportiva que tindrà lloc aquest dissabte, 8 d’octubre

Els carrers de la Pobla de Mafumet ja respiren l’ambient esportiu de les grans ocasions, ja que aquest pròxim dissabte hi tindrà lloc l’onzena edició del Duatló organitzat al municipi. Com de costum, els competidors inscrits hauran de superar un circuit de 5 quilòmetres de cursa a peu, 18 quilòmetres en BTT i 2,5 quilòmetres de cursa a peu per finalitzar el recorregut, el qual poden completar en categoria individual o bé per relleus, que poden ser mixtes.

Les persones interessades a participar-hi i que encara no hagin tramitat la seva inscripció, encara poden fer-ho a través del lloc web https://sbhotelstriathlonseries.com/duatlo-la-pobla/. Com és habitual en aquesta cita esportiva, tots els participants inscrits rebran una samarreta, així com servei d’avituallament en completar la seva participació en el Duatló i una fotografia de record, de la seva arribada a la línia de meta.

L’onzè Duatló de la Pobla de Mafumet és una iniciativa organitzada per Running Solutions i l’Ajuntament de la Pobla. La cita esportiva comptarà també amb curses infantils i, pel que fa al mateix Duatló, l’organització premiarà els millors duatletes de les diverses categories masculines, femenines, per parelles i competidors locals.

D’altra banda, cal recordar que la recollida de dorsals, l’entrega d’obsequis d’inscripció (bossa del participant) i el check in de la bicicleta es farà en la franja horària de 15 a 16.30 h, mentre que el Duatló començarà a partir de les 17 h.

Amb aquesta iniciativa, la Pobla de Mafumet segueix apostant clarament pel foment de la pràctica esportiva com a camí cap a un estil de vida saludable. A l’habitual oferta d’instal·lacions i modalitats esportives que poden ser practicades al municipi, i que es veu completada amb l’organització d’iniciatives consolidades com són la Bicicletada popular, les caminades populars o els campionats de futsal a l’estiu, cal afegir-hi el ja més que consolidat Duatló, així com els Ranking Games, que repetiran experiència a la Pobla de Mafumet a mitjans d’aquest mes d’octubre, després de l’èxit organitzatiu assolit l’any passat.