L’Ajuntament de Torredembarra busca 3 treballadors a jornada completa

  El consistori contractarà 3 persones després d'acollir-se a una subvenció

  L’Ajuntament de Torredembarra s’acull a una subvenció per al foment de l’ocupació de la Diputació de Tarragona per contractar 3 persones.

  L’Ajuntament de Torredembarra s’ha acollit a una subvenció de la Diputació de Tarragona pel foment de l’ocupació local per contractar temporalment, durant set mesos, tres persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei d’Ocupació de Catalunya a la data d’inici de la seva prestació laboral amb l’ajuntament.

  Els llocs de treball oferts són d’auxiliar administratiu/va i el contracte es preveu del 29 de novembre de 2022 al 29 de juny de 2023, a jornada completa.

  Les persones interessades han d’estar inscrites al SOC i han d’enviar el seu currículum actualitzat a l’Oficina de Treball de Tarragona ofertestgncentre.soc@gencat.cat indicant a l’assumpte el número d’oferta 26370 AUX. ADMINISTRATIUS/VES TORREDEMBARRA T.11.

  En cas de no estar inscrits al SOC, cal trucar primer al 900 800 046 per donar-se d’alta com a demandant d’ocupació. El termini d’inscripció finalitza el 28 d’octubre (inclòs).