Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Torredembarra rehabilita un pis per a situacions de vulnerabilitat econòmica i social

Avatar photo

L’habitatge es posa a disposició de la Mesa d’Emergències de la Generalitat

L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria d’Acció Social i Igualtats, ha finalitzat recentment la rehabilitació d’un pis de propietat municipal per a posar-lo a disposició de la Mesa d’Emergències de la Generalitat, que gestiona el reallotjament d’emergència de les persones en risc d’exclusió residencial per trobar-se en situacions de vulnerabilitat i d’emergència econòmica i social.

Les obres de rehabilitació han comportat una inversió de 42.011 euros i es van realitzar amb aportació municipal entre els anys 2021 i 2022. Posteriorment, s’ha equipat amb mobiliari acollint-se a la línia de subvenció de la Diputació de Tarragona per a desenvolupar polítiques locals d’habitatge de l’any 2022. L’actuació tenia un pressupost de 7.411,25 euros, subvencionats al 70% (5.187,88 €). El pis compta amb una superfície de 57,86 mamb tres habitacions, sala-menjador, cuina, bany, safareig i vestíbul.

Aquest migdia han visitat l’habitatge l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré, i la regidora d’Acció Social i Igualtats, Marga Rovira, coincidint amb la visita institucional que ha dut a terme el delegat del Govern a l’Ajuntament de Torredembarra.

L’alcalde, Eduard Rovira, ha explicat que l’habitatge es trobava molt deteriorat i que calia dur a terme una rehabilitació integral. També ha comentat que s’està treballant per signar aviat el conveni amb la Generalitat perquè a través de les eines de gestió de la Mesa d’Emergències puguin posar-lo al servei de persones en situació d’emergència social.

En aquest sentit, el delegat del Govern, Àngel Xifré, ha comentat que d’acord amb les valoracions que dugui a terme la Mesa, l’habitatge es destinarà a famílies vulnerables del propi municipi.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Accions promocionals 2023 com a ‘Reus, capital del Vermut’

Notícia següent

Liberals pretén impulsar models de negoci relacionats amb la intel·ligència artificial

Notícies relacionades