Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Torredembarra portarà a aprovació la petició oficial d’una quarta escola al municipi

Avatar photo
Es va tractar al Consell Escolar Municipal

El ple de l’Ajuntament de Torredembarra, que es durà a terme el pròxim 25 d’abril, portarà a aprovació la petició oficial a la Generalitat de Catalunya perquè construeixi una quarta escola a Torredembarra. Així ho va anunciar ahir al Consell Escolar Municipal el regidor d’Educació, José García, que també va explicar que aquesta petició compta amb el suport de tots els grups municipals. Cal recordar que actualment existeix una situació de massificació en alguns nivells d’infantil i primària a les escoles torrenques.

En la sessió ordinària del Consell Escolar Municipal que va tenir lloc ahir a la tarda, també es va tractar la posibilitat d’implantar en un futur la zona única educativa. Actualment, a Torredembarra hi ha dues zones i amb una única zona es podria triar en primera instància qualsevol de les tres escoles sense que la proximitat respecte al domicili comportés cap puntuació.

El regidor, José García, ha explicat que aquesta possibilitat pot tenir avantages i inconvenients i que, en tot cas, perquè l’Ajuntament sol·liciti a la Generalitat la zona única ha de comptar amb el suport de les famílies i equips directius. La reunió va comptar amb molta participació per part dels representants dels diferents sectors.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Es realitzen millores als camins laterals de la C-14, entorn l’aeroport de Reus

Notícia següent
nazi

Salut nazi i insults racistes: impunitat a Espanya però no a Europa

Notícies relacionades