fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Torredembarra instal·la cartells informatius als Muntanyans

Avatar photo

Indiquen les zones de nidificació del corriol camanegre, una espècie protegida

135 Cartells corriol

La Regidoria de Sostenibilitat ha dut a terme recentment l’arranjament dels cartells informatius de les zones de nidificació del corriol camanegre a l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans. Concretament, s’ha actuat sobre un total de nou cartells amb substitució de bases de xapes rovellades per llistons de fusta reciclada, la recol·locació d’alguns per situar-los en una alçada idònia i el canvi de vinils.

El corriol camanegre és una espècie protegida que fa niu a la sorra, a Torredembarra a l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans i també a les zones dunars de la platja de la Paella. De fet, fa uns dies ja es va detectar la primera posta d’aquest ocell protegit, a la Paella. En aquest sentit, cal tenir present que l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Sostenibilitat, ha iniciat enguany el projecte de conservació del Corriol camanegre (Xaradrius alexandrinus) al litoral del municipi que desenvolupa localment l’entitat Grup d’estudi i protecció dels ecosistemes catalans (GEPEC-EdC).

L’actuació consisteix en l’execució del projecte de conservació i suport a l’Ajuntament de Torredembarra en la conservació d’aquesta espècie en el litoral de Torredembarra. En especial, en l’EIN platja de Torredembarra-Muntanyans i la platja de la Paella, del mes de març fins al mes d’agost.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
sindica de greuges

L’equip de la Síndica de Greuges de Catalunya visitarà Bonavista

Notícia següent

Movem Tortosa- PSC reordenarà el passeig de l’Ebre per a crear nous aparcaments

Notícies relacionades