Torredembarra viurà la cinquena edició del Festival de Màgia del 29 d’abril a l’1 de maig

  Enguany s’ha incorporat un motor de reserves a través del web www.turismetorredembarra.cat en que es podrà reservar i triar els seients per als diferents espectacles i posteriorment es podrà dur a terme el pagament per transferència bancària o a les oficines de la regidoria

  La Regidoria de Turisme presenta la cinquena edició del Festival de Màgia de Torredembarra que tindrà lloc els propers 29 i 30 d’abril i 1 de maig. Després de l’aturada del 2020 per la pandèmia i les limitacions de l’any passat, l’organització espera poder gairebé recuperar l’èxit dels primers tres anys, tal com ha explicat l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira.

  La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que enguany s’ha incorporat un motor de reserves a través del web www.turismetorredembarra.cat en que es podrà reservar i triar els seients per als diferents espectacles i posteriorment es podrà dur a terme el pagament per transferència bancària o a les oficines de la regidoria.

  D’altra banda, Alexis Pardo, un dels mags que col·laboren tècnicament en l’elaboració de la programació, ha ressaltat que la programació ha donat un important salt qualitatiu, tot explicant que Miguel Muñoz, guanyador el 2018 del premi més important de màgia a nivell mundial, estarà a Torredembarra.

  Programació del Festival:

  Divendres 29 d’abril.
  Màgia al carrer amb el Mago Patxi. Activitat gratuïta
  1r passi: De 18 a 18.30 h, a la pl. Mn. Joaquim Boronat.
  2n passi: De 19 a 19.30 h, a la pl. del Castell.
  Les ulleres d’aviador i una esbojarrada perruca són el seu senyal d’identitat i el defineixen com un personatge provocador que no deixa ningú indiferent.

  Dissabte 30 d’abril
  Màgia familiar amb Kayto, Mago Patxi i Peter Velcruss
  Il·lusió, trucs i una bona estona en família.
  A l’Espai Cultural Sala del Mar (pg. Miramar, 134-136)
  D’11.30 a 13 h. Il·lusió, trucs i molt d’humor que et faran passar una bona estona en família.
  Preu: 4 € majors de 12 anys; 3 € menors de 12 anys, majors de 65, jubilats, pensionistes, persones amb discapacitat, famílies nombroses i famílies monoparentals; i gratuït de 0 a 3 anys.

  Gala Internacional
  De 19 a 20.30 h, al Casal Municipal (c/ Capella, 6).
  Preu: 7 € majors de 12 anys; 5 € menors de 12 anys, majors de 65, jubilats, pensionistes, persones amb discapacitat, famílies nombroses i famílies monoparentals; i gratuït de 0 a 3 anys.
  Presentador: Pedro Aragonés.
  Artistes: Arkadio / Kayto / Solange Kardinaly / Miguel Muñoz

  Pedro Aragonés: Mag internacional, multipremi en congressos nacionals i internacionals, l’avala una trajectòria de més de 30 anys. Combina la màgia i l’humor amb passió.

  Kayto: Reputat i multipremiat, és la tercera generació de clowns. Combina l’art de la màgia amb el clown realitzant un espectacle incomparable. Il·lusió. Trucs inexplicables i molt d’humor fan de fil conductor en una funció sorprenent on el públic, la màgia i l’humor són els verdaders protagonistes d’una experiència incomparable en què res és el que sembla i tot el que és impossible és possible.

  Arkadio: Artista polifacètic guanyador de nombrosos premis. La seva elegant posada en escena i la seva destresa com a manipulador l’han fet guanyador del primer premi del públic en el campionat de França de Màgia i Bagette d’Or a Montercarlo Magic Festival (Mònaco).

  Solange Kardinaly: De vegades el talent per la màgia ve de família. És el cas de Solange Kardinaly, tercera generació d’una família de mags portuguesos. Especialitzada en canvis ràpids de vestuari, una disciplina poc vista dins del món de la màgia, ha recorregut el planeta amb un show espectacular que ha recollit una gran quantitat de guardons.

  Miguel Muñoz: És considerat avui en dia com un dels millors il·lusionistes del món, guanyador del Gran Prix de Màgia i el primer lloc d’escena en el XXVII Campeonato de la Federación Internacional de Sociedades Mágicas FISM celebrat l’any 2018 a la ciutat de Busan a Corea del Sud, campionat que aglutina més de 3.000 mags de 90 països i que és considerat com els Òscar del món de la màgia. Ha treballat amb companyies de prestigi i amb directors com Tir Burton i Disney, a la pel·lícula Dumbo.

  Diumenge 1 de maig
  Espectacle amb el Mag Marín «The Magic Showman»
  Un còctel explosiu amb humor, música i màgia sobre l’escenari on l’espectador serà l’ingredient clau. Un espectacle increïble, amb humor àcid i veloç, i una banda sonora exquisida.
  De 18 a 19 h, al Casal Municipal.
  Preu: 4 € majors de 12 anys; 3 € menors de 12 anys, majors de 65, jubilats, pensionistes, persones amb discapacitat, famílies nombroses i famílies monoparentals; i gratuït de 0 a 3 anys.

  Estand d’articles de màgia i demostracions, amb Màgia PYM
  Dissabte 30 d’abril, al matí, a l’Espai Cultural Sala del Març
  Dissabte 30 d’abril tarda i diumenge 1 de maig tarda, al Casal Municipal.

  Compra d’entrades:
  Venda anticipada, a partir del 19 d’abril:
  • A través del web: www.turismetorredembarra.cat
  • Oficina de Turisme, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, i dissabtes i diumenges, d’11 a 13.30 h. 977 64 45 80 turisme@torredembarra.cat

  Taquillla:
  Dissabte 30 d’abril: Espai Cultural Sala del Mar, de 10.30 a 13 h.
  Casal Municipal, de 17 a 19 h.
  Diumenge 1 de maig: Casal Municipal, 16.30 a 18 h.