Torredembarra busca cobrir 7 places d’agent de la Policia Local

  L'Ajuntament ja ha obert el període de sol·licituds per cobrir aquestes 7 places, de les quals dues estaran reservades per a dones

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Del 21 de març al 19 d’abril (ambdós inclosos) resta obert el termini de presentació de sol·licituds per a participar en el procés de selecció per cobrir set places d’agent de la Policia Local de Torredembarra, amb caràcter de funcionari de carrera, a través d’un concurs-oposició pel torn lliure. Es reserven dues de les places convocades per a dones.

   

  La presentació de sol·licituds és preferentment telemàtica, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Torredembarra, cercador de tràmits: “Admissió a convocatòries de selecció de personal”, que adreça a l’enllaç https://torredembarra.convoca.online/ i escollir l’opció de la convocatòria de “Concurs oposició lliure de 7 places d’agents de policia local de l’Ajuntament de Torredembarra”.

   

  Per a presentacions presencials, cal demanar cita. Es pot fer a través de l’enllaç a la plataforma https://citaprevia.ubintia.com/torredembarra/#nbb.

  Es pot consultar tota la informació sobre la convocatòria en el següent enllaç: http://torredem.altanet.org/ca/textnormal/color/ocupacio/article/1/con/184/0/.