Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

Torredembarra busca cobrir 7 places d’agent de la Policia Local

Avatar photo

L'Ajuntament ja ha obert el període de sol·licituds per cobrir aquestes 7 places, de les quals dues estaran reservades per a dones

Del 21 de març al 19 d’abril (ambdós inclosos) resta obert el termini de presentació de sol·licituds per a participar en el procés de selecció per cobrir set places d’agent de la Policia Local de Torredembarra, amb caràcter de funcionari de carrera, a través d’un concurs-oposició pel torn lliure. Es reserven dues de les places convocades per a dones.

 

La presentació de sol·licituds és preferentment telemàtica, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Torredembarra, cercador de tràmits: “Admissió a convocatòries de selecció de personal”, que adreça a l’enllaç https://torredembarra.convoca.online/ i escollir l’opció de la convocatòria de “Concurs oposició lliure de 7 places d’agents de policia local de l’Ajuntament de Torredembarra”.

 

Per a presentacions presencials, cal demanar cita. Es pot fer a través de l’enllaç a la plataforma https://citaprevia.ubintia.com/torredembarra/#nbb.

Es pot consultar tota la informació sobre la convocatòria en el següent enllaç: http://torredem.altanet.org/ca/textnormal/color/ocupacio/article/1/con/184/0/.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × two =

Notícia anterior

Torredembarra se suma a l’Hora del Planeta

Notícia següent

Mollet torna a rebre el Segell Infoparticipa

Notícies relacionades