Torredembarra acull diumenge el Campionat de Catalunya de Pentatló Modern

    Està previst que la prova comenci a les 10 h i finalitzi aproximadament a les 14 h

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El Club Pentatló Modern Torredembarra informa que després de diverses cancel·lacions el proper diumenge 7 de març se celebra el Campionat de Catalunya 2021, a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra amb totes les mesures de seguretat, en què participaran una quarantena d’atletes del Club Pentatló de Tarragona, Club Pentatló Sant Boi “Llor”, Club Pentatló Esplugues i Club Pentatló Torredembarra. Les categories participants van des de prebenjamins fins a juvenils i es faran proves de natació i laser-run.

    Els atletes del club torrenc participants són: Gisela Gámez, Ylenia Gámez, Rim Kaffal, Victoria Gabelia, Eric Márquez, Hugo Márquez, Walid Kaffal, Anna Gabelia, Irina Baraldo, Adrián Cimpoeru, Jonatan Pancorbo, Cristian Galofre, Omar Achioun, Cristian Bobeico, Iman Cherifi, Claudia Ortega, Irene Galofre y Nerea Gámez.

    Està previst que la prova comenci a les 10 h i finalitzi aproximadament a les 14 h. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra.