fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Tornen el Megaestiu i l’Extiu Extrem per a petits i joves de Vila-seca

Avatar photo

El termini d’inscripcions finalitza el dia 10 de juny

Un any més, i coordinats des de l’Àrea de Drets socials i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vila-seca, tornen aquest estiu a Vila-seca els tradicionals casals d’estiu per a joves.

Aquest dimecres 25 de maig començarà el període d’inscripció als dos casals. El Megaestiu, adreçat als infants escolaritzats de P3 a 6é de primària i l’Extiu extrem, adreçat a l’alumnat que estudiant d’ESO.

El Meagestiu, que començarà l’1 de juliol i s’allargarà fins al 12 d’agost, s’ubicarà a l’Escola La Canaleta i a l’Escola Sant Bernat Calvó, amb activitats de dilluns a divendres de 9h a 13h. La durada del casal es divideix en tres quinzenes ( de l’1 al 15 de juliol, del 18 al 29 de juliol i de l’1 al 12 d’agost), cadascuna de les quals té un preu de 60€ per infant, 100€ en cas de ser dos germans o 120€ si en són tres o més. També es pot sol·licitar el servei opcional d’acollida (8h-9h) per 15€/infant i quinzena i el menjador (13h-15h) per 6,20€/infant i dia.

Pel que fa a l’Extiu Extrem, aquest casal es realitzarà a l’Espai Jove de Vila-seca, al carrer de Sant Antoni, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. Aquest es compon de dues quinzenes, de l’1 al 15 de juliol i del 18 al 29 de juliol, amb un cost de 60€ per estudiant i també 100€ en cas de ser dos germans o 120€ si en són tres o més.

Les  inscripcions als dos casals es podran fer de forma presencial, fins al 10 de juny, de dilluns a divendres al PIJ (C/de la Font, 12) de 9:15h a 14h i al Centre Cívic La Pineda (C/Alfredo Kraus, 24) de 10h a 14h i de 16h a 20h. També es podrà realitzar a l’Escola La Plana (Camí del Mas de la Cuca) els dies 9 i 10 de juny a partir de les 13h.

Cal recordar també que el tràmit es pot fer per via telemàtica enviant una instància a través de la seu electrònica https://seuelectronica.vila-seca.cat/.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Olot recupera el format habitual de Corpus

Notícia següent

Joan Santacana: “Tenim un govern ample que no entra en discussions banals”

Notícies relacionades