La Ciutat de Tarragona

Tornen les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou

20 establiments de la localitat participaran en aquesta ja consolidada iniciativa

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) Salou i l’Ajuntament de Salou han presentat, aquest matí, la cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou, al Restaurant Castillo de Javier.

Així, del 28 de març al 13 d’abril, 20 establiments de la localitat participaran en aquesta ja consolidada iniciativa, elaborant uns menús d’excel·lent qualitat amb arròs Bayo, que aniran maridats amb vins i caves Castell d’Or. El celler representa la unió de 16 cooperatives de Catalunya i ha estat seleccionat, per segon any, com a Millor Celler de Catalunya per la qualitat de molts dels seus productes.

Durant la presentació, el regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, Hèctor Maiquez, ha remarcat que “estem satisfets per la celebració d’aquest esdeveniment, plenament consolidat dins de l’agenda gastronòmica local de Salou”; i “atès que enguany el municipi ostenta la capitalitat de la Cultura Catalana, volem vincular la gastronomia i l’enologia a la gran riquesa cultural, tradició i producte del territori”.

Per la seva banda, el president de l’AEH Salou, Pep Moreno, ha fet referència al fet que “si una cosa té Salou com a riquesa cultural gastronòmica és que inclou molta varietat de restaurants; i l’arròs és el vincle que pot unir un restaurant de sushi, un tailandès, un espanyol i un italià. Són les primeres jornades que es van fer, segueixen tenint molt èxit i els restauradors esperem, amb ganes, la data perquè comencin”.

Jordi Amell, CEO del Grup Castell d’Or ha explicat que “aquestes jornades ens permeten, també, combinar la nostra proposta vinícola a un ingredient essencial de la nostra cuina, com és l’arròs del Delta de l’Ebre.”

Finalment, el director comercial d’Hostaleria de Bayo, Santos Martínez, ha explicat que “som un producte de proximitat; la província de Tarragona és la tercera zona d’Espanya que més arròs planta i més arròs obté. Volem, un any més, que Bayo, l’arròs d’hostaleria per excel·lència, triomfi de la vostra mà”.

Els restaurants participants en aquesta cinquena edició de les Jornades de l’Arròs de Salou són: La Taberna del Áncora, Restaurant Bar “El Morro”, El Racó de Nico, Restaurant Cook & Travel, MRKT Gastrobar, Bufacaldos Restaurant, Malapecora by Bandarra Restaurant, Thai Salou, Arena Restaurant, 4R Casablanca Restaurant, O Mar Restaurant, Caffe di Mare, Amaranto, [M] nudo, La Taska Gastrobar, The Terrace at Hills – Infinitum, Tagliatella Salou, Restaurante Castillo de Javier, Morabito i Deliranto.

Mendo

Missatges recents

Els alumnes barcelonins tornaran de Setmana Santa amb millores a 42 centres educatius

El Consorci d’Educació de Barcelona, ens format per la Generalitat i l’Ajuntament de la ciutat, aprofita l’aturada de les classes…

38 minuts fa

Mor un jove motorista de 27 anys després d’impactar frontalment contra un turisme

Aquest matí a primera hora, els serveis d'emergències han intentat salvar la vida sense èxit a un jove motorista de…

53 minuts fa

Setmana caòtica a Andorra amb tres menors ferits i cinc detinguts per diversos delictes

La policia ha detingut cinc persones en el decurs de la setmana per presumptes delictes contra la salut pública, l’honor,…

1 hora fa

L’Institut Municipal d’Hisenda posa el focus en les empreses amb flota de vehicles deslocalitzades

L’Institut Municipal d’Hisenda (IMH), encarregat de gestionar, recaptar i inspeccionar impostos ha detectat i fet aflorar, gràcies a la inspecció…

1 hora fa

Torna la pluja per Divendres Sant amb alerta groga a més de la meitat de Catalunya

Després d'unes setmanes marcades per la inestabilitat en el temps, el Servei Meteorològic de Catalunya ha comunicat que el pont…

2 hores fa

Un virulent incendi calcina dues autocaravanes i obliga a confinar una zona comercial a Granollers

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís aquest migdia que s'havia produït un virulent incendi en una nau aïllada…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.