Torna el tradicional Concert de Nadal de la JOIC al Teatre Tarragona

El Metropol acull Els Pastorets de Tarragona, de La Golfa

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Jove Orquestra InterComarcal oferirà el tradicional Concert de Nadal al Teatre Tarragona aquest dijous 30 de desembre a les 19 h. Enguany, el concert oferirà un repertori de descobertes i d’altres peces més conegudes. El concert iniciarà amb l’obertura de l’òpera L’empresari musical, de Wolfgang Amadeus Mozart, així com el seu Concert per a trompa número 4. Formen part de les descobertes el trompista, David Arnau, jove lleidatà que ha guanyat el Concurs per a solistes de la Joic; i Antonio Lajara, alacantí que liderarà en aquesta ocasió l’orquestra com a director convidat.

La segona part del concert se centrarà en els diversos números i escenes musicals d’una de les obres més famoses de tots els temps: Peer Gynt, d’Edvard Grieg. Des d’El matí fins al Palau del rei de la muntanya, passant per la Mort d’Aase i altres moviments que formen part de la memòria musical col·lectiva, aquesta composició reflecteix amb originalitat els personatges tan característics del clàssic noruec i transporta els espectadors al món de fantasia dels seus creadors. Una vetllada nadalenca per a tots els públics.

La Jove Orquestra InterComarcal, formada per joves músics d’entre 15 i 30 anys, compta amb una trajectòria d’onze anys, durant els quals s’ha encarregant d’apropar el gran repertori per orquestra simfònica i el millor talent jove català per la província de Tarragona.

Els Pastorets de Tarragona, al Metropol

Els dies 3 i 4 de gener, el Teatre Metropol reviurà també una altra de les cites nadalenques més esperades a la ciutat, Els Pastorets de Tarragona, de la Companyia La Golfa, que tornen amb el seu espectacle fonamentat en els clàssics Pastorets de Folch i Torres, però tarragonitzats, reinventats i modernitzats, amb els diàlegs plens d’ironia i crítica desfermada dels Pastorets més ‘canalles’ de Tarragona. Les funcions seran a les 18.30 h.

Les entrades d’ambdós espectacles es poden d’adquirir a través de la pàgina web  entrades.tarragona.cat  i  presencial a les taquilles del Teatre Tarragona. Se seguirà la normativa vigent en prevenció de la Covid-19.

Tota la informació de la temporada dels Teatres de Tarragona així com resta de programació de Nadal a la ciutat, la podeu consultar al web de teatres.tarragona.cat i a l’app TGN Agenda