Tocar mare tanca la programació del Teatre Auditori del Morell

L’obra es podrà veure aquest divendres 31 de març a les 21 hores

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Teatre Auditori del Morell rep aquesta setmana l’última proposta de la temporada cultural morellenca, una programació impulsada des de la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell. Així, aquest divendres 31 de març a les 21 hores, pugen a l’escenari les reconegudes actrius Lluïsa Castell i Georgina Latre amb Tocar mare, de Marta Barceló.

Esperança, una dona prejubilada alegre i animosa, i Empar, la jove directora d’una productora audiovisual, conformen una atípica família que es veu trastocada per un fet inesperat. Les dues dones hauran de fer un viatge, pels records compartits més divertits i per les vivències personals més dues, per descobrir allò que pot posar en perill el seu vincle i allò que el pot fer enfortir.

 

Una història de pactes per escrit, de canelons de peix, de bicicletes infantils amb manillars blaus, d’àlbums familiars per omplir i d’abraçades pendents de fer. Una comèdia tan dolça com emocionant que ens farà preguntar quina és la naturalesa de l’amor incondicional.

Les entrades anticipades tenen un preu de 15 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 18 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

 

Aquesta és la darrera proposta de la temporada. La propera cita cultural del municipi tindrà lloc del 13 al 16 d’abril amb la 8a edició del PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi.