Tot a punt per a una nova edició del Tecni Nasticamp 2022

Novament les instal·lacions de La Budallera acolliran la present edició, que arrencarà el 27 de juny i finalitzarà el 29 de juliol

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Gimnàstic de Tarragona ja té preparat una nova edició del campus de tecnificació d’estiu, el Tecni Nasticamp 2022. Novament les instal·lacions de La Budallera acolliran la present edició, que arrencarà el 27 de juny i finalitzarà el 29 de juliol. Tots els nens i nenes participants, entre 4 i 14 anys, podran escollir les activitats i sessions a partir d’una setmana i fins a les cinc programades.

L’horari és de 9 a 14 h (dinar no inclòs) o de 9 a 15.30 hores (dinar inclòs) i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8 h i de recollida fins les 16 hores, per qui es quedi a dinar, sense cost addicional.

El programa d’activitats i sessions està dirigit pels entrenadors del futbol base del Nàstic i coordinats per la secretaria tècnica del Planter Grana. L’objectiu és gaudir del futbol incidint especialment en la tecnificació i la tàctica, desenvolupant i potenciant les habilitats amb la pilota així com també el treball específic de porters. A més, es faran d’altres activitats paral·leles a la platja i a la piscina del Club Gimnàstic de Tarragona.

Per cada setmana de participació s’oferirà un lot tècnic, que inclou samarreta i pantaló. Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar a les oficines de l’entitat, trucant al 977 21 51 03 o escriure a futbolbase@gimnasticdetarragona.cat

El Tecni Nasticamp d’Estiu 2022 compta amb la col·laboració de Vopak Terquimsa, Port Tarragona, FCC Medio Ambiente, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Tarragona.