Els Tarragonins no podran gaudir aquesta campanya nadalenca dels bons comerç

Berni Álvarez denuncia la ‘constant’ falta de planificació d’aquest govern municipal: “Si apostes per una iniciativa i després no li dones continuïtat, mai tindràs un bon retorn”

Després de conèixer la notícia de la renúncia del govern municipal a apostar pels bons comerç durant la campanya de Nadal, el conseller del Grup Municipal Socialista, Berni Álvarez, demana una mínima continuïtat en els projectes de ciutat i denuncia la ‘constant’ falta de planificació de Ricomà: “Si apostes per una iniciativa, en aquest cas els bons comercials, i després no li dones continuïtat, els tarragonins i les tarragonines mai tindran un bon retorn”.

El conseller socialista explica que si la situació econòmica requereix reajustar la proposta, es poden variar les dotacions pressupostàries, implicant a la resta dels sectors de la ciutat i seguint endavant amb la iniciativa: “Una campanya comercial requereix apostar de manera continuada pel projecte, planificar els problemes que sorgeixen i tenir una bona capacitat de reacció. Però això només és possible si creus amb la proposta i està clar que aquest govern no creu en res del que duu a terme”.

Álvarez recorda que “lamentablement” no és el primer cop que aquest govern aposta per un projecte important per Tarragona i a l’any següent ja no se li dona suport: “Amb l’òpera de Rigoletto va passar exactament el mateix que amb els bons comerç. Una iniciativa cultural amb la seva corresponent inversió econòmica al darrere, que a l’any següent desapareix i deixa de tenir continuïtat. Així és com es perd credibilitat en el sector i es deixa en mal lloc a la ciutat”. Un dels altres exemples que exposen les i els socialistes tarragonins és la deixadesa que ha patit l’aplicació municipal ‘Som Comerç’: “Aquesta app és un exemple més de la constant falta de planificació del govern Ricomà. Si no dissenyes possibles canvis en el format i la dotes de contingut, el resultat que provoques és l’actual; una aplicació deixada i que no té cap utilitat”.

En definitiva, el PSC insisteix en la necessitat de planificar millor els projectes de ciutat: “Quan governes i apostes per una idea o una línia estratègica has de planificar millor, pensar en els possibles canvis per resoldre els problemes que vagin sorgint i creure’s de veritat les polítiques que duus a terme. Si tot això no es fa, estàs malgastant els recursos municipals”.