Els tarragonins omplen el Mercat Central i la Plaça Corsini amb el 6è Mercat de Nit

La iniciativa va reunir més de 8.000 persones i les paradetes del Mercat van repartir més de 18.000 racions

15 de setembre de 2025 a les 15:06h

La 6a edició del Mercat de Nit va repetir aquest dissabte l’èxit dels darrers anys i per primer cop va superar les 18.000 racions servides en un dels actes gastronòmics més multitudinaris de les festes de Santa Tecla. Unes 8.000 persones es van aplegar al Mercat Central i la Plaça Corsini des de les 20.00h del vespre fins ben entrada la matinada. Totes elles van poder gaudir d’una selecció de més de 40 tapes elaborades per una quinzena de parades del Mercat, així com de l’ambientació musical a càrrec de Gemma Polo, DJ Fer G i JL Deejay. A més, el Carilló es va deixar veure puntual i de forma excepcional just a mitjanits per fer ballar el públic a ritme de l’Amparito Roca. Al llarg de la nit es van servir unes 6.000 consumicions.

La presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha volgut destacar un any més la bona resposta de públic al Mercat de Nit i la gran implicació dels paradistes del Mercat Central: “un any més hem viscut una nit inoblidable gràcies a l’esforç incansable dels paradistes, de l’equip humà de Mercats de Tarragona i de tantes altres persones i tècnics que han fet possible aquesta gran cita. Celebrem també la bona acollida de la primera edició dels esmorzars de forquilla, on es van servir més de 900 racions de callos, truita i botifarra, que de ben segur tornarem a veure al programa de festes l’any vinent”.  

Parades implicades matí i nit

El Mercat de Nit ha estat possible gràcies a la participació d’una quinzena de parades del Mercat Central: Carnisseria Meritxell, Carnisseria Virgili, Nipo Sushi, Peix Tinet, La Selecta, Cal Jan, Albert Ribot, Cristobal Fruits Secs, Arrels, Pollastres Ignasi, Carns Bertran, Formatges Magda, Peixateria Herminio i Bar Colón. A més, l’OPP’92 Peix Blau de Tarragona i el GALP Costa Daurada repetiran un any més com a proposta convidada. 

Cal recordar que els esmorzars de forquilla de dissabte al matí van anar a càrrec de Carnisseria Meritxel, Bardolet Cansaladers, Carns Bertran i La Selecta.

Torreforta viu la festa

El Mercat de Torreforta també ha viscut un cap de semana intens de festa major. D’una banda, el mercat va acollir divendres el tradicional pastís del braç de Santa Tecla. L’acte, organitzat per Mercats de Tarragona amb la implicació de vuit pastisseries de la ciutat, va aplegar centenars de persones al mercat, on es van distribuir 600 racions de pastís.

Per últim, dissabte al matí es va celebrar la tercera edició del concurs de truites, un acte ja molt consolidat al barri i que va premiar les tres millors receptes.