Detingut a Salou per manipular una denúncia de robatori al seu cotxe per cobrar de l’assegurança

L'home va presentar un document modificat després que l'asseguradora li comuniqués que la pòlissa no cobria la sostracció que inicialment havia denunciat als Mossos

Imatge dels Mossos d'Esquadra. Foto: Mossos.
Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte un veí de Salou de 45 anys per, suposadament, manipular una denúncia de robatori dins del seu cotxe per aconseguir cobrar de l’assegurança. L’home, al qual se li imputa els presumptes delictes de falsificació de document públic i estafa en grau de temptativa, havia presentat una denúncia davant la companyia asseguradora segons la qual havia patit un robatori amb força a l’interior del vehicle, el passat 4 de desembre, declarant la pèrdua d’objectes valorats en 1.600 euros. A l’enviar-la a la companyia asseguradora, però, aquesta li va comunicar que la seva pòlissa no cobria aquests fets. Dues setmanes més tard, va tornar a presentar davant l’asseguradora una nova denúncia, en aquest cas per un robatori amb violència a la via pública, en la qual especificava com a sostrets els mateixos objectes que en l’anterior. La mateixa companyia va comunicar als Mossos el passat 4 de gener que un client els havia presentat uns documents que semblaven manipulats.
El document presentava modificacions fàcils de detectar, segons han apuntat fonts dels Mossos. L’home hauria modificat diversos aparts de la denúncia afegint quadres de text, malgrat que les dues mantenien el títol de “Denúncia de robatori a interior de vehicle”. En la descripció, a més, el detingut assegurava que li havien donat “un cop a l’abdomen, li havien tret un ganivet i li havien sostret un maletí amb diversos objectes”. Després de declarar a la comissaria dels Mossos, l’home va quedar en llibertat amb el compromís de presentar-se quan sigui requerit davant el jutjat de guàrdia de Tarragona que instrueix el cas.