Vila-seca en Comú demana a Adif millorar el manteniment i l’accessibilitat de l’estació

La formació ha enviat una reclamació a través de la seu electrònica d’Adif on demana que s’arreglin els desperfectes i es netegi en profunditat la zona de l’ascensor i el túnel

El Grup Municipal de Vila-seca a Comú, tercera força política a l’Ajuntament ha enviat una reclamació a Adif per aconseguir que, amb la màxima urgència possible, arreglin tots els desperfectes i netegin en profunditat el baixador de trens del Municipi de Vila-seca.

Els comuns assenyalen la zona de l’ascensor i el túnel com a llocs especialment deixats. D’altra banda suggereixen que s’extremi la seguretat ja que, tot i haver càmeres, el vandalisme és la tònica habitual en aquella zona.

D’altra banda, des de la formació liderada per Mario Téllez també han comunicat a Adif que la carretera adjacent a l’estació, titularitat d’Adif, no està adequada per a persones amb mobilitat reduïda. El mateix Téllez assegura en la reclamació enviadad a Adif que, si no arriben millores aviat, elevaran la petició perquè sigui el ple de Vila-seca en el seu conjunt qui la formuli.