Vila-seca en Comú celebra l’estrena de papereres de reciclatge a La Platja de la Pineda

Els comuns, però, creuen que són insuficients per una platja de tants quilòmetres i esperen que es possin en tres o quatre llocs més

La Platja de la Pineda estrena papereres de reciclatge tal i com succeeix des de fa temps a altres municipis com ara la veïna població de Salou. La iniciativa ha estat plantejada per Vila-seca en Comú en reiterades ocasions al llarg del darrer mandat així com en la passada Comissió de Seguretat i Serveis Generals.

Si bé es congratulen per la bona predisposició i celeritat, des dels comuns consideren que les que hi han són insuficients per una platja de tants quilòmetres i esperen que properament es possin com a mínim en tres o quatre ubicacions més.

Des de la formació ecosocialista també van demanar en la darrera comissió la realització de campanyes de conscienciació a la Platja i l’entrega de cendrers de platja portàtils. Igualment asseguren que estan estudiant la possibilitat de proposar una iniciativa per establir una ordenança reguladora de de l’ús i la utilització de les platges per aconseguir millorar la convivència i el civisme a la platja.