Salou s’uneix al dia Internacional contra el rebuig al col·lectiu LGTBI

Un taller de sensibilització i informació, juntament amb la lectura d'un manifest han estat els actes destacats

L’àrea de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou s’ha volgut sumar al dia Internacional contra l’Homofòbia, la Bifòbia, i la Transfòbia. Així doncs, s’ha dut a terme un taller de sensibilització i informació a l’alumnat del centre de formació de persones adultes AGORA, per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres, i intersexuals, per erradicar l’Homofòbia, la Bifòbia, i la Transfòbia. L’activitat ha estat molt dinàmica, ja que s’han plantejat activitats grupals que han fet reflexionar a les persones participants, sobre el sexe, gènere i la diversitat així com la complexitat d’abordar aquestes qüestions i quines són les eines per garantir els drets de LESBIANES, GAIS, BISEXUALS, TRANSGÈNERES, i INTERSEXUALS, per erradicar l’HOMOFÒBIA, la BIFÒBIA i la TRANSFÒBIA.

Posteriorment s’ha dut a terme la lectura d’un manifest per part de l’alcalde, Pere Granados; la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza; i els portaveus dels grups municipals que s’han volgut sumar aquest dia internacional.

La regidora de l’àrea, Estela Baeza, ha volgut destacar el suport de l’Ajuntament de Salou vers aquests col·lectius. Ha afegit que “des de la regidoria sempre hem donat i donarem suport aquestes iniciatives i aquesta vegada hem volgut que els alumnes del centre de formació per a persones adultes AGORA, estiguessin ven informats i vetllessin pel compliment de la llei 11/2014.” Així mateix, s’ha penjat la bandera irisada a la balconada de l’Ajuntament durant tota la setmana per commemorar el dia.

A l’acte també hi ha estat present el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior de la Generalitat, Joan Carles De la Monja, així com diversos regidors i personal del consistori, i representants de la Policia Local, Guardia Civil, i Mossos d’Esquadra.