S’aprova la primera fase del projecte d’enllumenat públic dels Munts

Es planteja una xarxa d’enllumenat públic com a servei bàsic que sigui energèticament eficaç i respectuós amb la qualitat del cel nocturn

La Junta de Govern Local de Torredembarra del 29 de novembre passat va aprovar inicialment la fase 1 del projecte d’enllumenat públic a diversos carrers del barri dels Munts, amb un pressupost d’execució de 123.370,80 € + IVA.
El regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha explicat que la inexistència d’enllumenat públic a determinats carrers dels Munts, juntament amb multitud de demandes per part del veïnat, ha comportat que es plantegi com a necessitat immediata la dotació d’una xarxa d’enllumenat públic com a servei bàsic que sigui energèticament eficaç i respectuós amb la qualitat del cel nocturn.
Els carrers previstos en aquesta primera fase són els següents: Migjorn, Llebeig, Garbí, Mestral, Farigola, Espígol, Ruda, Fonoll, Germandat, Cuprés, Tagamanent, Montsant, Montseny, Pàndols i Montmell, i també el passeig del Roquer. Per a una segona fase quedaria pendent actuar a la plaça dels Quatre Vents.