Salou es prepara per la seva Festa Major amb una bicicletada, una excursió i una caminada popular

Aquest matí, prop de 400 persones han participat a cada una de les disciplines triades i han acabat en un recorregut conjunt fins a la plaça de la Pau

Una excursió popular, una bicicletada i una caminada han estat les tres disciplines esportives que han protagonitzat els actes aquest diumenge en el marc de la Festa Major del 30 d’Octubre a Salou. Els tres “fronts” han reunit a prop de 400 persones i que de manera conjunta han acabat tots units a la plaça de la Pau: l’excursió popular organitzada pel Grup Excursionista de Salou; la bicicletada del club BTT Salou i la caminada popular que compta amb el suport del Centre d’Atenció Primària de Salou han gaudit passades les 12 del migdia d’una botifarrada popular. A la trobada hi han participat, a més de l’alcalde Pere Granados, diversos regidors com el d’Esports, Dani López; el de Turisme, Benet Presas o el Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González.

Aquesta activitat enguany arriba a la seva onzena edició i enguany hi ha hagut prop de 400 participants: uns 200 pedalant; un centenar a l’excursió i una vuitantena caminant.