Salou es prepara per la 4a edició de la Masterclass solidària de Zumba contra el càncer

L’associació oncològica Dr Amadeu Pelegrí i la instructora Noelia Fernández organitzen la sessió que repetirà escenari a la plaça de les Comunitats Autònomes i vol superar els 1.200 participants

Un dels esdeveniments de zumba® més grans de Catalunya, Ballant Contra el Càncer, torna a Salou aquest dissabte 15 de juliol. Organitzada per l’associació oncològica Dr. Amadeu Pelegrí i Noelia Fernández, instructora de Salou de Zumba®, Bailando contra el càncer, compta amb el suport de l’Ajuntament de Salou.

La masterclass – que arriba a la 4a edició- tindrà lloc a la Plaça de les comunitats Autònomes a partir de les 18h i fins a les 21h amb una participació cada any més important en quant al volum de professors especialitzats; així, aquesta quarta edició de la Masterclass solidària compta amb de 33 instructors de diferents països i espera superar els 1200 participants que van sumar-se a la iniciativa l’any passat.

Les inscripcions per a participar es poden realitzar fins dissabte mateix al web, a Salou: Llençeria Tati – Centro Óptico Salou – Perruqueria T3 i el mateix dissabte a partir de les 17h. a la plaça de les Comunitats Autònomes . Amb la donació solidària es lliurarà a cada participant una samarreta de l’esdeveniment, beguda i butlletes per a la participació en sorteigs. Els menors de 12 anys tindran l’entrada gratuïta i per la resta el cost serà de 12 euros. Tota la recaptació es destina a la investigació del càncer, principal objectiu de l’associació salouenca i té com a objectiu la motivació de les persones per a la lluita contra el càncer i el suport a tots els seus afectats.