Salou balla a ritme del ‘Despacito´ de Luis Fonsi

Centenars d'espectadors van cantar els grans èxits de l'artista de Puerto Rico

L’artista Luis Fonsi marca l’inici d’un dels festivals més importants de la Costa Daurada, les Nits Daurades de Salou. Centenars de persones es van reunir a la plaça de les Comunitats Autònomes, on estava instal·lat l’escenari, per gaudir del gran èxit de l’estiu: el ‘Despacito´ de Fonsi.

Tal com diu la cançó, l’espectacle va començar ‘Despacito´ entre balades romàntiques. Les fans no van defraudar i van cantar fins a l’última nota de ‘El corazón en la maleta´. Per anar combinant, l’artista de Puerto Rico va decidir començar a animar la festa i després de tocar ‘Por una mujer´ va arribar el moment que el públic estava esperant. Després dels primers acords de guitarra tothom sabia que era moment de gaudir del ‘Despacito´ de Luis Fonsi –la cançó més visualitzada a la plataforma de Youtube—.

Quan va acabar la cançó, Fonsi va fer una recopilació dels seus grans èxits i va demostrar un cop més el romanticisme que omple la seva música. En un concert molt proper, l’artista va agrair l’oportunitat de poder tocar a la capital de la Costa Daurada.

I continua la festa…
Encara queden tres actuacions més per endavant. El proper dissabte, 12 d’agost, arribarà la cantant Rosario Flores. Les persones que vulguin continuar la festa ho podran fer amb el ritme d’India Martínez, el dimecres 16 d’agost. Qui posarà el punt final a les Nits Daurades és la Vanesa Martín, el dissabte 19 d’agost.