Pas endavant per a la futura construcció de l’escola Arrabassada

Ensenyament destinarà 4.534.354 € al nou edifici de l’escola, que tindrà 2 línies d’educació infantil i primària

El Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Tarragona han donat un nou pas endavant per a la construcció del futur edifici de l’Escola Arrabassada de Tarragona. Ha estat després que l’Ajuntament tarragoní i la Congregació de les Dominiques de la Ensenyança de la Immaculada Concepció hagin arribat a un acord per explorar conjuntament la millor ubicació per a la construcció d’un nou centre escolar.

Aquest matí s’ha dut a terme la presentació de les obres a les actuals instal·lacions de l’Escola Arrabassada, a càrrec del director general de Centres Públics d’Ensenyament, Antoni Massegú, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. També hi han assistit la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Imma Reguant, i dos regidors de l’Ajuntament: el d’Ensenyament, Francesc Roca, i el d’Urbanisme, Josep Maria Milà.

L’Escola Arrabassada és un centre de dues línies d’educació infantil i primària, que ara està situat en un altre indret del municipi, i que es traslladaran al nou espai un cop acabin les obres de construcció. El projecte constructiu ja s’ha dut a terme, està licitat i s’ha presentat a la comunitat educativa. El Departament d’Ensenyament destinarà a les obres de la nova escola un total de 4.534.354  €, i es preveu que les obres tinguin una durada de 22 mesos.

L’escola disposarà de 6 aules d’educació infantil i 12 de primària, aula de psicomotricitat, biblioteca, tutoria i magatzem, aules de desdoblament, aules d’informàtica i d’altres d’específiques. També disposarà de gimnàs i vestidors, menjador i cuina, així com diferents espais d’ús administratiu —despatxos, sala de professors, AMPA—. Les obres tindran en total una superfície construïda de 3.690,50m2.