Obert de nou al públic el far de Torredembarra

Les visites al Far de Torredembarra estan previstes que es realitzin en horari de matí i tarda, començant el proper 17 de juliol i fins a mitjans de setembre

A principi d’aquest mes de juliol, l’Autoritat Portuària de Tarragona i l’Ajuntament de Torredembarra han signat el nou conveni de col·laboració per a realitzar visites guiades al far de Torredembarra.

El far de Torredembarra ha esdevingut una icona del municipi per la seva singularitat i la seva arquitectura, obra de Josep Llinàs i Carmona. Construït a finals del segle passat, té l’honor de ser el darrer far construït en el segle XX i en el segon mil·lenni; i el primer dels encesos en el segle XXI i el tercer mil·lenni, ja que la seva inauguració va tenir lloc l’1 de gener de l’any 2000 a les 00.00 hores.

Durant l’any 2015 i 2016, més de 2.000 persones han pujat al Far de Torredembarra i han pogut contemplar la magnifiques vistes de la Costa Daurada. Els visitants que vulguin gaudir d’aquestes vistes han de pujar un total de 38 metres repartits en 189 esglaons fins a arribar a la zona visitable del mirador, a 58 metres sobre el mar.

Inicialment, les visites al Far de Torredembarra que organitza la Regidoria de Turisme estan previstes que es realitzin en horari de matí i tarda, començant el proper 17 de juliol i fins a mitjans de setembre. Durant el matí l’horari serà 10.30 h, 11.00 h i 11.30 h i a les tardes 20 h, 20.30 h i 21 h. Les visites guiades al far tenen un preu de 3 euros la tarifa general, i 1,5 euros els menors de 18 anys, els titulars del Carnet Jove o els majors de 65 anys.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web o trucant al telèfon de l’oficina de Turisme 977 644 580.