La Terrassa SUMMIT tanca la temporada amb més d’un centenar d’actuacions

En aquest nou espai d'oci, el públic ha pogut gaudir de nombrosos estils musicals, envoltat d'una atmosfera elegant, càlida i innovadora

La Terrassa SUMMIT, situada a la coberta de l’Hotel Olympus Palace de Salou, a 20 metres d’alçada, tanca temporada aquest dissabte dia 13, després de programar un centenar d’actuacions i de consolidar una oferta d’oci diferenciada i de qualitat per a tota la Costa Daurada.

Durant la temporada estival, el públic de SUMMIT ha pogut gaudir en aquest nou espai de nombrosos espectacles musicals, amb estils tan diversos com ara el jazz, blues, soul, pop, rock, folk, bossa nova, boleros o música cubana tradicional. I tot això al ritme d’instruments com el violoncel, el violí elèctric, les guitarres acústiques i elèctriques, el saxo, el piano i la percussió, que han acompanyat les veus masculines i femenines que han desfilat per l’escenari de SUMMIT.

Al llarg d’aquests mesos, des de principis de juny i fins a mitjans d’octubre, SUMMIT ha fet de les actuacions musicals i de la programació d’esdeveniments els seus dos grans signes d’identitat. “Estem molt satisfets per la gran acollida que ens han dispensat i pel fet que en un període de temps molt curt hem aconseguit consolidar-nos com un referent d’oci de qualitat per a la zona, tant pel que fa a l’oferta musical com a l’organització d’esdeveniments per als nostres clients”, destaca la coordinadora de SUMMIT, Andrea Quintial Vegas.

En la seva opinió, el que més atreu al públic que acudeix a la terrassa és “poder passar una agradable vetllada en un ambient relaxat, al mateix temps que gaudeix d’un entorn privilegiat, que destaca per les seves vistes i una atmosfera molt especial, elegant, càlida i innovadora”. En aquest sentit, cal esmentar que SUMMIT és una terrassa singular pel seu impactant disseny i per unes espectaculars dimensions, ja que compta amb una superfície d’uns 1.600 metres quadrats, en els quals hi ha piscina, jacuzzi, zona chill out i bar-cafeteria.

Per SUMMIT han passat al llarg de l’estiu artistes de molt diversa procedència (Estats Units, França, Gran Bretanya, Itàlia, Cuba i Argentina, a més de Catalunya i Espanya), però tots amb una cosa en comú: el distintiu de qualitat del seu treball i un important reconeixement professional. Entre ells es pot esmentar a Guitar Passion, Yawar, Adeline, Stanton, Orange Blues, Bodi&Soul, Núria Garcia o Kind Pearls, duo que precisament realitzarà aquest dissabte a partir de les 21:30 hores l’actuació amb la qual es donarà per finalitzada la temporada.

“Hem tingut un centenar d’actuacions i també esdeveniments privats amb música, mags i animadors que han donat molt bons resultats i que el proper any estendrem també al públic general”, apunta Andrea Quintial.

A punt de concloure la temporada estival 2018, SUMMIT ja pensa en nous reptes per al 2019, quan l’Hotel Olympus Palace reobrirà les seves portes el 17 d’abril, coincidint amb la campanya de Setmana Santa. “Treballem en constant innovació, sempre mantenint la línia de qualitat i diferenciació que ens caracteritza. Amb vista a 2019, ens marquem l’objectiu de multiplicar els esdeveniments oberts al públic i els privats. En definitiva, superar-nos. I ja tenim en ment moltes sorpreses que anirem anunciant més endavant”, exposa la coordinadora de la terrassa.