La ruta gastronòmica Vila-tapes arriba a Vila-seca i la Pineda

S'allargarà durant 10 dies fins al proper 28 d’octubre

Vila-seca enceta avui una nova edició del Vila-tapes, que s’allargarà durant 10 dies fins al proper 28 d’octubre. Aquesta ruta de tapes compta amb la participació d’un total de 14 establiments de restauració de Vila-seca i la Pineda, que oferiran tapes úniques a 2,5 euros.

Tothom que ho desitgi, podrà participar en un sorteig d’un sopar per a dues persones valorat en 50 euros, en un dels millors establiments participants al Vila-tapes 2018, els quals hauran estat votats pels mateixos vila-secans. La butlleta de participació es pot trobar al llibret que l’Associació de Comerciants ha editat per a donar a conèixer al detall la ruta del Vila-tapes 2018.

La quarta edició d’aquest recorregut gastronòmic per Vila-seca, que tindrà una durada de 10 dies, està organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-esca, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.