La Pobla ja prepara la celebració de la Castanyada

La Pobla ja prepara la celebració de la Castanyada

Endinsats ja plenament en la tardor, tothom es prepara per gaudir de la celebració per excel·lència d’aquestes dates: la Castanyada. I a La Pobla de Mafumet, com de costum, aquesta tradició viurà un any més de la mà de la multitudinària festa que novament organitzarà l’Ajuntament.

La darrera nit del mes d’octubre, a partir de les 21 hores, els pobletans i tothom qui vulgui participar-hi estan citats al Pavelló municipal per gaudir d’una nit molt especial, on no hi faltarà un sopar fred i els productes típics de l’època, com ara els panellets i les castanyes, així com el moscatell. Així mateix i seguint la tradició instaurada fa uns anys, l’Ajuntament oferirà als assistents la possibilitat d’accedir a l’esfereïdor i divertit passatge del terror. Només els més valents s’atreviran a endinsar-se en un recorregut ple de criatures estranyes, on l’adrenalina, els ensurts i la diversió estan garantits.

A més del sopar i el passatge del terror, la festa de la Castanyada es veurà arrodonida amb un servei de pinta cares i l’animació musical que oferirà DJ Nacho Lascases, que farà ballar el públic fins ben entrada la matinada. Tot plegat s’ofereix a preus molt reduïts: 5 euros per als habitants empadronats a La Pobla, i 10 euros per a la resta de públic. L’Ajuntament mantindrà obert el període d’inscripcions a la festa de la Castanyada fins al proper divendres, 19 d’octubre. Els interessats a gaudir-ne, poden formalitzar la seva inscripció a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, ubicada a la Casa de la Vila, en horari de 10 a 14 hores.

Amb tot, aquesta no serà l’única celebració de la Castanyada que viuran els pobletans o, si més no, alguns dels seus habitants. En concret, els infants gaudiran de les seves pròpies celebracions tant a l’escola com a les llars d’infants municipals, mentre que la tarda del 26 d’octubre el protagonisme serà per als jubilats i pensionistes del poble. I és que el Casal de la Gent Gran acollirà, un any més, la tradicional Festa de la Castanyada de la gent gran. Una trobada en la qual els assistents podran degustar els productes típics de la tardor, així com ballar i compartir una agradable estona de lleure.

La Mostra de teatre Carme Baget Baixa el teló

D’altra banda, aquest proper diumenge a les 19 hores tindrà lloc la tercera i última cita de la Mostra de teatre Carme Baget 2018. Per tercer diumenge consecutiu, el teatre amateur serà protagonista a La Pobla. En aquesta ocasió, amb l’obra “Terra Baixa en essència”, a càrrec del grup teatral de Vilaplana. Aquesta obra, així com les anteriors incloses en la Mostra pobletana, és gratuïta i d’accés lliure per a tothom, si bé La Corriola Teatre agrairà al públic assistent la seva participació voluntària en un recapte solidari d’aliments, en favor del Banc d’Aliments.