La centenària Ana Esmeralda Durán rep l’homenatge de La Pobla de Mafumet

L’alcalde ha lliurat a la veïna pobletana un pastís commemoratiu, així com la medalla de persona centenària que atorga la Generalitat de Catalunya

0
2130

Ana Esmeralda Durán, veïna de La Pobla de Mafumet, ha celebrat avui els seus 100 anys, i ho ha fet acompanyada per la seva família, que inclou diverses generacions de descendents. A més, la Sra. Esmeralda ha rebut la visita de l’alcalde de La Pobla, Joan Maria Sardà qui, amb la companyia de la tinenta d’alcalde Estefania Serrano, ha lliurat dos obsequis a la ja centenària veïna.

D’una banda, ha rebut un pastís d’aniversari que han compartit i degustat tots els assistents a la trobada. I d’una altra banda, l’alcalde pobletà ha obsequiat Ana Esmeralda Durán amb la medalla commemorativa de persona centenària que atorga la Generalitat de Catalunya a tots aquells que assoleixen aquesta destacada edat.

Es tracta d’una medalla personalitzada, gravada amb el nom de la persona i l’any de celebració del seu centenari, que atorga el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i que, en aquesta ocasió, arribarà a la seva propietària de mans de l’alcalde pobletà, qui segueix d’aquesta manera amb la tradició de La Pobla de felicitar els aniversaris centenaris dels seus veïns i veïnes, ja que és un municipi que sent un gran afecte i respecte envers la gent gran.

Així doncs, el Consistori –en nom del municipi- sempre felicita a tots els veïns i veïnes que celebren 100 anys i, un cop celebren el primer aniversari centenari, els continua felicitant any rere any amb un pastís.

En aquesta ocasió el reconeixement ha estat per a Ana Esmeralda Durán, nascuda el 27 de juliol de 1918 i que al llarg de la seva vida ha sabut crear una àmplia família que avui, amb un motiu tan destacat, s’ha reunit per commemorar el seu centenari. Fills, nets, besnets i família política s’han retrobat per felicitar i celebrar els 100 anys de vida d’Ana Esmeralda Durán.

D’altra banda, la bona salut i la longevitat dels habitants de La Pobla queda provada també amb la presència al municipi de 14 dones i 2 homes majors de 90 anys, en un municipi de poc menys de 4.000 habitants.

FER UN COMENTARI