La Bandera Blava ja està a les platges de Salou

Aquest matí, també s'han hissat les banderes Q de qualitat i ISO 14.001

La Bandera Blava oneja des d’aquest matí a la platja del Llevant i a la platja dels Capellans de Salou. Aquest matí, també s’han hissat les banderes Q de qualitat, coneguda turísticament, a les platges de Llevant i Ponent; i ISO 14.001, que està atorgada a totes les platges i cales del municipi costaner. Aquestes tres banderes certifiquen la bona qualitat de les platges quant a neteja i serveis, entre d’altres.

La regidora de Platges, Júlia Gómez, ha explicat que des de l’Ajuntament es senten “molt orgullosos” i ha assegurat que “una de les màximes preocupacions és precisament cuidar les nostres platges”. La regidora ha volgut destacar que darrere de la hissada d’aquestes banderes “hi ha molta feina” per part de diverses regidores que treballen conjuntament perquè les platges del municipi “tingui la màxima qualitat i serveis, i també que respectin el medi ambient”. Respecte a això, Pere Granados, alcalde de Salou, ha declarat: “Estem molt contents perquè veiem que les aigües de Salou cada vegada tenen més qualitat”.

Nou espai natural recuperat de la Cala Morisca
Parlant del litoral, el batlle també ha explicat el que l’Ajuntament està fent per treballar en què el 100% del litoral de Salou sigui de domini públic per tal que no es pugui construir. L’últim cas és el de la Cala Morisca, que es va obrir al públic el cap de setmana passat. “Ara podem dir que el 99,9% de tot el litoral salouenc, que no està construït, és propietat de l’Ajuntament de Salou”, ha assegurat Granados.