Gastronomia i música per a un nou cap de setmana festiu a La Pobla de Mafumet

La 25a Festa del Romesco posarà a prova els millors cuiners locals, que competiran per fer-se amb el títol de Mestre Romescaire 2019

Imatge de la festa del romesco. Foto: Cedida

La programació de les Festes d’Estiu a La Pobla de Mafumet arribarà, aquest proper dissabte, a un dels seus punts àlgids, gràcies a la programació de dos dels actes estrella.

D’una banda, a les 19h i als jardins de les piscines, els millors cuiners locals competiran per alçar-se amb el guardó de Mestre Romescaire 2019, durant la 25a Festa del Romesco. Aquesta tradicional competició gastronòmica compta amb un gran arrelament al municipi i permet, prèvia inscripció i amb places limitades, coronar la millor recepta de cassola de peix amb romesco i, en conseqüència, coronar el Mestre Romescaire. D’una altra banda i ja a la nit, la pista coberta del Complex Esportiu Municipal acollirà el Concert i Nit Jove amb Star Ways Band, la banda de versions d’un altre planeta. El seu estil rocker oferirà diversió i ritmes molt ballables a tots aquells que acudeixin a la cita musical. Serà la primera de dues propostes musicals consecutives ja que, una setmana després -el dissabte 24 d’agost-, les Festes d’Estiu prosseguiran amb La Pobla Summer Festival. Serà a partir de les 23h i a la pista coberta, quan DJ Marsal Ventura i els DJ locals de La Pobla: Alex Sunrise, Gabry DC, DJ Salmer, DJ Guibbons i DJ Ian Tules, posaran tot el seu talent i ritme al servei de tothom qui tingui ganes de ballar i gaudir la millor festa de l’estiu.

Així s’arribarà a la darrera setmana del mes d’agost, quan les joves promeses del futbol sala competiran en una nova edició del Torneig Futsal Júnior, el qual es desenvoluparà del 26 al 30 d’agost a la pista coberta. Aquest mateix espai es transformarà l’endemà, 31 d’agost, per acollir la Festa final d’estiu amb Festival Humor Amarillo per a grans i petits. Una iniciativa creada en els darrers anys i que torna després de la bona acollida que ha tingut en les edicions anteriorment celebrades.

Èxit de participació a la caminada nocturna d’estiu

Finalment, cal recordar que aquest passat cap de setmana va tenir lloc la caminada nocturna d’estiu, també emmarcada en la programació de les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet i que va reunir 250 participants de totes les edats. Grans i petits van compartir una agradable passejada per l’entorn urbà i natural del municipi. L’acte va comptar amb la companyia i assistència dels voluntaris de Protecció Civil del municipi, així com amb una bossa d’avituallament per a cada participant, cortesia de l’organització. La programació completa de les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet està disponible a la pàgina web municipal, així com als seus perfils a les xarxes socials i a l’App femPobla.