El PP de Salou vol un monument en memòria de les víctimes d’ETA

El PP ha presentat una moció que serà debatuda en el proper ple municipal

El PP de Salou ha presentat una moció per ser debatuda en el pròxim ple municipal, per tal que l’Ajuntament realitzi els tràmits necessaris per erigir un monument en homenatge a les víctimes d’ETA en un espai públic del municipi com a mostra de record i homenatge, a elles, a les seves famílies i als centenars d’espanyols que van sobreviure a la violència terrorista.

El portaveu del PP de Salou, Mario García, ha recordat que “per desgràcia el nostre municipi també va ser víctima de la barbàrie terrorista de la banda armada i tots nosaltres ho vam poder viure en primera persona”. El líder popular ha manifestat que “les institucions democràtiques hem de vetllar perquè ningú intenti reescriure aquest lamentable passatge de la nostra història. I per aquest motiu considerem que Salou hauria de posar el seu granet de sorra perquè així sigui”. El regidor ha afegit que “la història d’ETA és la d’una banda terrorista que va intentar instaurar un règim de terror i totalitarisme en la societat espanyola a través de l’extorsió i el crim”.

“Tot i haver derrotat a la banda terrorista ETA, no desapareix el mal que ha causat ni el dolor irreparable que ha sembrat. I tampoc ho farà el deute de gratitud que tots tenim amb les víctimes del terrorisme. Per això creiem que és obligat que institucionalment tinguem un reconeixement per a totes les víctimes”, ha finalitzat Mario García.