El dinar homenatge a la gent gran de Salou, reuneix 260 persones

Ha estat presidit per l’alcalde, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, entre altres autoritats municipals

El dinar homenatge a la gent gran de Salou que s’ha celebrat avui al passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS) ha reunit 260 persones, que han pogut gaudir d’un esplèndid àpat i d’una sobretaula amb ball, amenitzada per l’Orquestra Ruben’s.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza; i del que ha estat fins fa poques setmanes regidor de la Gent Gran, Pedro Madrona; a més d’altres autoritats de l’Ajuntament i responsables d’entitats de la població.

L’organització del dinar d’avui ha anat a càrrec de la regidoria de la Gent Gran de Salou, amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats Esplai Salou i la Llar Municipal de Jubilats del Parc Salou.

La regidora Estela Baeza ha donat la benvinguda a tots/es els assistents i tot seguit ha passat la paraula a l’alcalde de Salou, Pere Granados, que, en els seus parlaments, ha agraït el reencontre que cada any realitza amb la gent gran de Salou, i ha assegurat que, des de l’Ajuntament, “continuarem estant amatents a les vostres necessitats”. Granados ha afirmat que “sou el col·lectiu que més atenció mereixeu, de qualsevol Administració”, i que “la gent gran representa el treball, l’esforç i l’èxit de la societat”.

El batlle també ha fet referència, en el seu discurs, a les pensions i ha dit que “és una qüestió que encara està per resoldre”. Així mateix, Pere Granados ha esmentat els nous serveis i projectes amb els què està treballant l’Ajuntament de Salou, tot anomenant la nova biblioteca i el Casal de la Dona que es crearà.

El dinar ha finalitzat amb el repartiment d’un record a tots els comensals per part de l’alcalde Granados, la regidora Baeza i el regidor Madrona. I, finalment, ha tingut lloc una actuació musical en la què tothom que ha volgut hi ha pogut participar.