El concert de Camela, entre els actes més destacats de la Festa Major d’hivern de Salou

La cercavila d’elements populars, el ball de lluïment del seguici i la recepció a les entitats, conformen els actes rellevants d’aquest dissabte, 25 de gener

0
375

El concert del duet madrileny Camela, és un dels actes més destacats de la Festa Major d’hivern 2020 d’aquest cap de setmana. Així, demà dissabte, a les 23 h, la formació actuarà a l’Envelat (Parc Manuel Albinyana). Després del concert, tindrà lloc la Disco Afterparty, a càrrec de Gema Tajadura, la locutora de fórmula a les emissores Loca FM i Loca Latino. Al llarg de la jornada, també es podrà gaudir d’actes rellevants que engrescaran tota la família.

A les 11 h, tindrà lloc la cercavila d’elements populars que s’iniciarà al Teatre Auditori (TAS), passarà per la Via Roma, la Via Aurèlia i el c. Pere Martell, fins arribar a la Torre Vella. Durant la cercavila, els més petits podran aprofitar per regalar el seu xumet a la Morena de Salou.

Un cop la cercavila arribi a la Torre Vella, el seguici festiu farà el ball de lluïment, a les 12 h. Seguidament, a les 13 h, tindrà lloc la recepció a càrrec de l’alcalde, Pere Granados, i de la Corporació a les entitats i associacions salouenques amb motiu de la Festa Major, amenitzada pel grup musical “Blue Alley Quintet”.

Al llarg de la tarda de dissabte, de 17 a 20 h, tindrà lloc la XIII Mostra i tallers per a petits i grans, a càrrec de la Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou. Allà, es faran diversos tallers i actuacions dels grups festius del municipi, al Passadís del TAS.

Els més petits, demà dissabte, també podran jugar i engrescar-se al Salta Xic’S, on podran saltar als inflables i gaudir de tallers per conèixer la cultura popular de Salou, a les 17 h, a la plaça del Teatre Auditori de Salou (TAS).

Per als aficionats a l’esport, a les 18 h, s’iniciarà el XXIII Torneig 24 hores de futbol sala al Pavelló Municipal d’Esports Salou Centre. I, per als més balladors, l’Associació SAL-i-OU de Salou, davant del Teatre Auditori de Salou (TAS), a les 20 h, oferirà el Ball folk.

El plat fort de diumenge arriba, a les 10.30 h, amb la XXVI Pedalada i Caminada popular de la Festa Major. Per aquesta activitat, que s’iniciarà a la plaça de la Segregació (davant del Pavelló), és imprescindible portar casc. Al finalitzar la Pedalada, els participants podran agafar forces amb la botifarrada, els refrescos i la fruita que se’ls oferirà.

D’altra banda, a les 20.30 h, es podrà gaudir de l’obra de teatre “Rulos y caviar del bueno”, de l’autor José María Azabal, a càrrec del grup Associació Teatre. L’entrada per gaudir d’aquesta peça és gratuïta i l’aforament és limitat.

Al matí, a les 11.30 h, es podrà gaudir, en família, de la XXXIV Trobada de Gegants, que seguirà el següent itinerari: sortida des de la plaça de la Pau, c. Francolí i c. Barcelona, fins la rotonda amb Via Roma. La tornada serà, també, pel c. Barcelona i el c. Francolí, fins arribar, de nou, a la plaça de la Pau, on es farà la ballada final. A les 13 h, tindrà lloc la ballada conjunta dels gegants amb els grups participants de la Trobada.

A la mateixa plaça de la Pau, a les 12 h, qui ho prefereixi, podrà ballar sardanes, amb la Cobla Mediterrània.

Al llarg del matí, de 9 a 14 h, tindrà lloc el Torneig de petanca organitzat pel Club de Petanca de Salou, a la Pista del Parc, davant de l’Ajuntament (c. Pere Galés). Les inscripcions a l’activitat es duran a terme el mateix dia.

Per finalitzar el cap de setmana, a les 18.15 h, tindrà lloc la Final del XXIII Torneig 24 hores de futbol sala, al Pavelló Municipal d’Esports Salou Centre.

FER UN COMENTARI