El Club Xic’S de Salou envia missatges d’ànims als pacients aïllats de l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona

El Club Xic’S de Salou impulsa la iniciativa “Et donem una abraçada”, a través de la qual els nens i nenes i persones adultes podran enviar cartes, missatges, dibuixos i vídeos d’ànims als/les pacients aïllats de l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona, a causa del COVID-19.

Es tracta d’una idea de la infermera de l’hospital Mychelle Ortiz Mira, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou.

En aquest sentit, la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha manifestat que “des del Club Xic’S, esperem que aquesta iniciativa serveixi per animar i ajudar totes les persones a suportar, de la millor manera possible, els durs moments que estem vivint”.

Així, per participar en aquesta iniciativa, les persones interessades hauran d’enviar les seves creativitats a través dels missatges directes de la pàgina de Facebook Salou Xic’S. El club infantil s’encarregarà de fer arribar les creacions a l’Hospital de Santa Tecla, perquè els hi puguin ensenyar als/les pacients i que aquests tinguin la possibilitat de decorar, així, les parets de les seves habitacions.

També s’aniran publicant a la xarxa social del club, per tal de donar visibilitat al suport de la ciutadania salouenca.