Detenen un home per tres delictes de robatori amb força a Salou

El detingut va robar en un hotel i en un restaurant ubicats a pocs metres de casa seva

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir ahir un home, de 28 anys, de nacionalitat colombiana, i veí de Salou (Tarragonès), com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força.

Els dos primers fets van tenir lloc el passats dies 28 de novembre i 4 de desembre en un hotel del carrer Vendrell de Salou, on de matinada un desconegut va accedir a l’interior després de trencar un vidre de l’establiment. El lladre es va emportar cinc bicicletes de lloguer, quatre de les quals s’han pogut recuperar en el marc de l’operatiu d’investigació.

El tercer robatori amb força va tenir lloc a les tres de la matinada d’aquest passat diumenge en un restaurant del mateix carrer de Salou quan una persona va causar importants danys per poder entrar-hi i endur-se diners en efectiu i objectes per valor de més de 3.500 €.

Les gestions i comprovacions dutes a terme pels investigadors van permetre determinar la identitat del presumpte autor d’aquests tres delictes, el qual resideix a pocs metres dels dos establiments, la qual cosa li va facilitar el trasllat del material sostret.

Amb el suport d’efectius de les unitats de Policia Científica i Seguretat Ciutadana (USC) i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra, també ahir es va accedir al domicili del sospitós amb la corresponent autorització judicial d’entrada i perquisició.

A banda de recuperar quatre de les bicicletes sostretes de l’hotel, també es va trobar material propietat del restaurant, entre ells tres televisors. Actualment s’estan fent gestions per determinar la titularitat d’altres objectes que van intervenir al detingut com una màquina electrònica per jugar a videojocs o un telèfon mòbil.

Està previst que el detingut, el qual ja acumula 9 antecedents policials per aquests i altres tipus de fets delictius violents, passi a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, en les properes hores.