Camera Musicae arriba a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca

El proper divendres 11 de maig a les 21.00 hores

L’Orquestra Simfònica CameraMusicae es presenta a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca amb un espectacular programa basat en Beethoven, Elgar i Vaughan
Williams, el proper divendres 11 de maig a les 21.00 h.

L’apoteòsica Simfonia núm. 7, op. 92. de L.v. Beethoven esdevindrà el fil conductor d’aquest especial concert. No serà, però, l’única de les peces programades: el concert s’obrirà amb la Serenata per a cordes, op. 20 del compositor anglès Edward Elgar.

El solista d’oboè, Albrecht Mayer, de la que molt probablement sigui l’orquestra més important del món, la Filharmònica de Berlín, és el convidat de l’OCM en aquest darrer concert. Mayer, des de l’any 1992, és un dels oboistes més sol·licitats del món: ha col·laborat amb directors com Claudio Abbado, Sir Simon Rattle i Nikolaus Harnoncourt. Va ser elegit ‘Instrumentista de l’Any’ i va ser guardonat amb el premi
ECHO Klassik per la Phono-Akademie alemanya els anys 2004, 2008 i 2010; al desembre de 2006 Albrecht Mayer va ser guardonat amb el Premi E.T.A.-Hoffmann per la ciutat de Bamberg. L’any passat va entrar al Gramophone Hall of Fame i va rebre el Kulturpreis Bayern.

Al seu costat l’Orquestra, que dirigeix Tomàs Grau, interpretarà una obra de referència i de gran dificultat com és el Concert per a oboè i orquestra en La menor del també britànic Ralph Vaughan Williams.

Les entrades a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca es poden adquirir tant al web www.auditorijosepcarreras.cati a les seves taquilles al preu general de 10€.

El repertori d’aquest concert serà el següent:
• E. Elgar: Serenata per a cordes, op. 20
• R. Vaughan Williams: Concert per a oboè i orquestra en La menor
• L.v. Beethoven: Simfonia núm. 7, op. 92